Ok. Więc zaczne ten ciężki do poruszenia temat, dotyczący utworzenia naszrgo serwera. Otóż proponuje wkońcu go założyć. Osobiście sam moge się tym zająć tylko potrzebuje pieniędzy. Moja siostra ma jak coś konto bankowe i powiedziała że jak coś to zapłaci mi za to co ja chce, no oki ale trzeba money, kasy, zielonych czy co tam wie czego. Ja moge dać 20 zł lecz to nie wystarczy... trzeba omówić kto ile mógłby zapłacić, i kto moze zaufac obcej mu osobie i wysłać pieniądze do kogoś na konto. Oczywiście nie chodzi o grube pieniądze tylko o grosze 5-15 zł jak juz pisałem moge zapłacić około 20 zł. Według mnie najlepiej wykupić serwer na pukawka.pl ponieważ wdg. mnie jest to najlepszy serwer. Mam tam serwer klasowy i naprawde nie narzekam. Mój największy ping to 40 tam był. A oto cennik:
Ilość slotów: 10
Rodzaj serwera: prywatny
Liczba miesięcy: 1
Cena za slot: 4
Koszt serwera: 40
Ilość slotów:12
Liczba miesięcy: publiczny
Koszt serwera: 48
Ilość slotów:15
Liczba miesięcy:
Koszt serwera: 60
Według mnie najlepiej wykupić 15 slotowy serwer... podałem 3 punkty ponieważ uważam że powinniśmy wybrać jeden z nich, a ja uważam że 15 slotowy najlepiej nam odpowiada. Jak juz pisałem moge dać 20 zł czyli aż 1/3 kosztu. Prosze o komentarze i swoje wypowiedzi...
Administrator
Wiec Tak.
Ja Jutro Ide Do Taty Po Kase I Moge Zaplacic Jedynie 10 Zł. Ale Za Slot 4 zl to czyli ze miesiecznie mamy wysylac Kase ?? I Tak Nasz Jest Duzo. A Wlasnie My Tam Bedziemy Mieli Admina czy cos takiego ?? Czekam Na Odpowiedz....
4 zl kosztuje slot za miesiac, nie wiem jak wy ale nie mam 18 lat i nie pracuje i nie mam tyle pieniedzy zeby placic za 12 miesiecy. No tak co do Amxa i tych innych pierdol , jak tylko bedziemy mieli serwer to ja to all zrobie bo potrafie. A co do admow to ten kto zaplaci bedzie mial adma ten kto mniej zaplaci dostanie poszczegolne prawa do serwa... Bo z jakiej to racji Adma ma miec ktos kto wogle nie zaplacil ?
Nowy użytkownik
No panowie ja tez sie zgadzam na wykupienie tego serva z 15 slotow i trzeba by to zrobic jak najszybciej niech sie kazdy zastanowi i niech napisze co o tym myli
Myślę że to dobry pomysł. Więc ja mogę dać 20 zł. Ten kto da kase, ma adma, a ten co nie da ma pecha.. Np. Ja ( cisnia ), Badmouse, damy 20 zł, to mamy pełnego adma, Np. Spajder, czy Marcin dadzą 10 zł to admin z poszczególnymi opcjami, tak jak to mówił BAdmouse.
JESTEM ZA !
________________________________________________________________________________________________
rEsPeKt|Team| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez cisnia (2009-03-09 20:51:08)
Nowy użytkownik
Panowie nie ma tak ja jestem liderem musze miec najlepszego Adma xD dam na pewno 20 zł nawet 30 jak trzeba xD
Administrator
Ja Moze tez Dam 20 Zl Zobaczy Sie Moge nawet w srode zaplacic....